TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Irene Moors maakte dit jaar een onverwachte stap van RTL naar SBS. Jarenlang was Moors één van de prominente gezichten van de commerciele zender. De vrolijke presentatrice werd regelmatig bijgestaan door presentator Carlo Boszhard, zoals ook bij het RTL-programma De TV Kantine.

Maar ondanks dat Irene Moors vertrokken is, zal zij alsnog te zien zijn bij RTL. BIj het opstellen van het contract is namelijk een clausule ingebouwd welke haar niet belet om een nieuw seizoen van De TV Kantine op te nemen met Carlo Boszhard.

Boszhard maakte het bovenstaande onlangs bekend bij RTL Late Night. De presentator, welke inmiddels 25 jaar werkzaam is bij RTL, gaf aan dat het vreemd moet lopen als Moors niet aan zijn zijde is bij de nieuwe afleveringen van De TV Kantine.

De TV Kantine is vanaf 2009 te zien op de Nederlandse televisie. In het programma nemen Moors en Boszhard diverse bekende Nederlands op de hak door hen na te spelen. Het programma won in 2010 de Gouden Televizier-Ring en de eerste seizoenen wisten tussen de 1,5 tot 2 miljoen kijkers te trekken.

Het is niet de eerste keer dat Moors en Boszhard succes hebben met het spelen van typetjes. In de jaren negentig was het programma Pittige Tijden, waar verschillende personages van de soap serie Goede Tijden, Slechte Tijden, werden geïmiteerd razend populair.


Vorige artikel
Het Sinterklaasjournaal neemt ook afsche..
Volgende artikel
Rad van Fortuin komt mogelijk terug op d..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...