TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Als je afgelopen week het RTL Nieuws hebt gevolgd, heb je kunnen zien dat er een bekend gezicht van de buis verdwenen is. Na vijftien jaar vond nieuwslezer Roelof Hemmen het welletjes en besloot om afscheid te nemen.

Het was een grote stap voor de 53-jarige Roelof Hemmen. Het was volgens Hemmen tevens een noodzakelijke stap. Het was tijd voor iets nieuws en door niet te bewegen, zullen deze nieuwe avonturen uitblijven.

Naast het RTL Nieuws is Roelof Hemmen tevens presentator bij BNR Nieuwsradio. De nieuwslezer wilt zich in de toekomst meer met radiowerk bezighouden. Bovendien maakt het vertrek bij RTL Nieuws het mogelijk om zich op andere activiteiten te richten.

Roelof Hemmen schoof in 1993 aan tafel bij het RTL Nieuws. De laatste jaren presenteerde hij het nieuws samen met Daphne Lammers. De collega's van Hemmen hebben aangegeven dat het nieuws nooit meer hetzelfde zal zijn.

Het format van het RTL Nieuws zal na het vertrek van Hemmen flink worden omgegooid. Hoofdredacteur Harm Taselaar heeft op Facebook aangegeven dat de vervanger van Hemmen een vrouw zal worden en dat niet de enige grote verandering zal zijn.


Vorige artikel
Eerste aflevering Smerige Zaken met Rob ..
Volgende artikel
Martin van Waardenberg aan de kant gezet..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...