TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Afgelopen maand nam De Wereld Draait Door afscheid van Peter Pannekoek. De cabaretier was twee seizoenen lang verantwoordelijk voor de afsluiting van de week. Dit deed hij, in combinatie met zijn theatershow, op de gebruikelijke humoristische manier.

Pannekoek trad aan in 2014 als vervanger van Pieter Derks. De 29-jarige cabaretier geeft aan een leuke tijd gehad te hebben bij het televisieprogramma maar wilde voorkomen dat hij naar twee jaar in herhaling zou vallen. Het vetrek is in goed overleg met de programmamakers gegaan.

De komediant wilt zich vanaf heden meer richten op zijn theatertour. Afgelopen jaar tourde Pannekoek ook al door het land en waren al zijn shows volledig uitverkocht. Dit jaar zijn er in totaal 85 optredens gepland.

De opvolger voor Pannekoek is nog niet bekend gemaakt. Pannekoek geeft tevens aan dat er nog wel ruimte over is naast zijn theatershows. Wat de cabaretier er nog bij gaat doen, is echter nog niet zeker.

Peter Pannekoek was voorheen bekend als vaste schrijver van het satirische televisieprogramma Dit was het Nieuws en won eerder het Amsterdam Kleinkunst Festival Comedyconcours. De korte stand-up comedy fragmenten in DWDD hebben echter ervoor gezorgd dat heel Nederland Pannekoek nu van gezicht kan herkennen.


Vorige artikel
Comeback van De Beste Zangers van Nederl..
Volgende artikel
Eerste aflevering Smerige Zaken met Rob ..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...