TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De Beste Zangers van Nederland is terug op de buis en hoe. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wist direct meer dan een miljoen kijkers te strikken. In totaal stemden 1,17 miljoen kijkers af op het TROS programma, aldus Stichting KijkOnderzoek.

De Beste Zangers van Nederland belandde hiermee in de top 3 van meest populaire programma's op de zaterdagavond. Enkel NOS Achtuurjournaal en het komische spelshow Het zijn net mensen met Umberto Tan wisten meer kijkers te te trekken.

Het concept van de Beste Zangers van Nederland is als volgt: onder leiding van Volendamse volkszanger Jan Smit reizen acht bekende Nederlandse zangers en zangeressen af naar het zonnige Ibiza. Daar aangekomen strijden zij om de felbegeerde titel “Beste Zanger(es) van Nederland”.

Dit gaat uiteraard gepaard met de nodige optredens. De deelnemers van dit jaar zijn Willeke Alberti, Brownie Dutch, Sharon Doorson, O'G3ne, René van Kooten en Jeroen van der Boom. Laatstgenoemde artiest deed al eens eerder, in 2010, aan het programma.

In dezelfde notie nemen we afscheid van De Vreemde Eend, het eerste televisieprogramma van Irene Moors bij SBS 6. Het programma wist het Nederlandse publiek niet te overtuigen en na een matige start bleven de kijkcijfers afnemen.


Vorige artikel
De zoektocht naar accenten in Sprekend N..
Volgende artikel
DWDD neemt afscheid van wekelijkse rubri..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...