TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Voetbal International heeft vrijdagavond de Televizierring in de wacht gescheept. Het populaire voetbalprogramma had op het moment van de uitreiking een rechtstreekse uitzending op RTL7, waardoor de heren aan tafel een groot deel van het gala in het Amsterdamse Carré niet bij hebben kunnen wonen.

Het programma behield met 37 procent van de stemmen een kleine voorsprong op de concurrenten in de naam van Wie is de Mol? en eveneens RTL-productie The Voice of Holland. Eerder op de avond stond Voetbal International nog op een tweede en derde plaats. Die achterstand hebben ze uiteindelijk toch nog ingehaald.

Johan Derksen – die nog naast de Zilveren Televizierster voor belangrijkste televisiepersoonlijkheid viel ten koste van Jeroen van Koningsbrugge – was ondanks zijn afkeer jegens het gala toch tevreden over de gewonnen prijs: "Ik vind het vermakelijk en heel goed voor ons programma dat we dit gewonnen hebben, dit is heel eervol. Al spreekt het mij persoonlijk niet zoveel aan omdat ik niet bij dit circus wil horen."

Voetbal International is in 2011 aan haar derde seizoen bezig. Enige jaren geleden werd het programma bijna van de buis afgehaald in verband met tegenvallende kijkcijfers. Tegenwoordig wordt het iedere maandag en vrijdag uitgezonden op RTL7 om half negen 's avonds.


Vorige artikel
RTL lanceert vervolg op 'Gênante Lijven'
Volgende artikel
Net 5 krijgt juniorversie van MasterChef

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...