TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het seizoen van het spraakmakende BNN-programma Spuiten en Slikken zit er weer op. Gelukkig voor de fans zal het programma niet volledig van de buis verdwijnen. Er ligt een nieuw seizoen in het verschiet. Het afgelopen seizoen is echter het laatste seizoen in de huidige format.

Jan Versteegh gaf in het radioprogramma van Gijs Staverman op Radio 2 aan dat er aan het format gesleuteld zal worden. Er werden echter geen uitspraken gedaan over wat er dan veranderd zal worden.

Het is echter niet de eerste keer dat het BNN-programma wordt aangepast. De eerste seizoenen werden op zondagavond uitgezonden. Voor het afgelopen seizoen werd echter voor de dinsdagavond gekozen. Bovendien werd het decor vervangen.

Volgens Jan Versteegh en Tim Hofman heeft het programma geen houdsbaarheidsdatum. De onderwerpen, sex en drugs, blijven mensen boeien. Bovendien zijn het onderwerpen die met name jongeren bezighoudt waardoor er altijd nieuwe kijkers bijkomen.

Daarnaast komen er nog altijd nieuwe drugs op de markt en besteedt het programma aandacht aan frisse concepten in de sex- en datingindustrie. De openheid rondom homo- en transseksualiteit biedt tevens nieuwe invalshoeken voor het programma.

De kans dat het komende seizoen het laatste seizoen van Spuiten en Slikken zal zijn, is dan ook gering.


Vorige artikel
Andre van Duin blikt wekelijks terug op ..
Volgende artikel
De zoektocht naar accenten in Sprekend N..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...