TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Heel Holland Bakt, de Nederlandse versie van het populaire Britse bakprogramma, “The British Bake Off”, komt dit najaar terug op de buis. Het betreft echter niet alleen nieuw seizoen met nieuwe deelnemers. Iedere woensdag krijgen fans van het programma een terugblik op de vorige seizoenen van het programma.

In “Smaakt Naar Meer” kijkt presentator André van Duin terug naar de laatste aflevering van Heel Holland Bakt. Samen met de kijkers, bekende bakfanaten en de afvaller van de week wordt de uitzending besproken.

In het studioprogramma zal ook een grotere rol aan social media worden toebedeeld. Zo kunnen de fans de wekelijkse bakopdrachten bestuderen en worden niet alleen de mooiste creaties maar ook de grootste misbaksels getoont.

Heel Holland Bakt trok afgelopen seizoen gemiddeld circa 2 miljoen mensen en is daarmee een heus kijkcijfer kanon. Het vierde seizoen gaat van start vanaf 4 september op NPO 1 en zal eveneens door André van Duin worden gepresenteerd.

Omroep MAX kondigde eerder aan dat Heel Holland Bakt de komende vier jaar nog niet van de buis zal verdwijnen. Naast het vierde seizoen zulllen er nog zeker drie seizoenen volgen. Mocht het programma nog steeds goed presteren, dan is het mogelijk dat het aantal seizoenen verder uitgebreid zal worden.


Vorige artikel
Vivienne van den Assem het nieuwe gezich..
Volgende artikel
Spraakmakende programma Spuiten een Slik..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...