TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Vivienne van den Assem zal vanaf augustus de presentatie van de ochtendshow Goedemorgen Nederland overnemen. Vorige week schoof de 32-jarige Van den Assem al aan bij Maaike Timmerman en Leonie ter Braak. Bert Huisjes, hoofdredacteur van Omroep WNL, maakte het feit recentelijk via Twitter bekend.

Goedemorgen Nederland is iedere werkdag te zien op NPO 1 van zeven tot negen uur in de ochtend. In het programma komt een mengelmoes aan onderwerpen aan bod: van sport en misdaad tot het laatste nieuws. In tegenstelling tot de meeste programma's op de publieke omroep wordt het nieuws bij Goedemorgen Nederland van een relatief rechtse invalshoek bekeken.

Het programma wordt meerdere malen onderbroken door een reclameblok en eenmaal door het achtuurjournaal. In de tweede helft van het programma volgt een samenvatting van het eerste uur. In het tweede uur komen er ook live rapportages aan bod.

Goedemorgen Nederland is overigens niet hetzelfde programma dat van 2002 tot 2013 werd uitgezonden bij de KRO.

Vivienne van den Assem werd onder andere bekend als presentratrice bij kinderzender Nickelodeon en was eerder werkzaam bij de AVROTROS. Tevens was Van den Assem de winnaar van de 2009-editie van “Wie is de Mol?”


Vorige artikel
Froukje de Both verlengt contract met RTL
Volgende artikel
Andre van Duin blikt wekelijks terug op ..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...