TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Froukje de Both heeft afgelopen week haar bestaande contract met RTL verlengd met twee jaar. De 44-jarige presentatrice is verheugd dat zij de komende twee jaren opnieuw RTL programma's mag maken. Momenteel is De Both bij RTL te zien in de programma's Eigen Huis en Tuin, Genânte Tanden en Extreem Jaloers.

De keuze om het contract met RTL te verlengen kwam niet geheel als een verrassing. In een interview met Beau Monde uit 2013 gaf De Both aan dat zij geen alternatief plan had uitgestippeld. Ze had al haar zinnen gezet op het verlengen van het contract bij RTL.

Froukje de Both is vanaf 2007 te zien bij RTL en tot nu toe werd ieder keer het contract verlengd. De presentatrice gaf aan zich geen zorgen te maken over haar leeftijd aangezien er zat vrouwen boven de veertig op de buis te zien zijn.

Er zijn nog een aantal programma's die op het verlanglijstje staan van Froukje de Both. Zo gaf zij tegenover Beau Monde aan dat ze graag een programma als Memories of Spoorloos zou willen maken. Een programma waar ze mensen kan helpen en waar het minder om de presentatrice draait.


Vorige artikel
Matthijs van Nieuwkerk geeft verweer in ..
Volgende artikel
Vivienne van den Assem het nieuwe gezich..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...