TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De VPRO is er inmiddels uitgekomen wie Wilfried de Jong zal opvolgen als presentator van het avondprogramma Zomergasten. Vanaf 31 juli zal Thomas Erdbrink de nieuwe presentator zijn van het programma.

Thomas Erdbrink behaalde nationale bekendheid dankzij de documentaire Onze Man in Teheran. Als journalist voor de New York Times en de Volkskrant was Erdbrink als gestationeerd in de hoofdstad van Iran.

Zomergasten is al vanaf 1988 op de buis en is voor bijna een miljoen Nederlanders iets waar naar uitgekeken wordt. In het praatprogramma schuiven bekende Nederlanders aan tafel voor een openhartig gesprek. Iedere aflevering richt zich volledig op deze gast waardoor er een interessant dialoog opgang komt in plaats van enkel one-liners.

Wilfried de Jong presenteerde het programma vanaf 2013 en maakte onlangs bekend op te stappen. De Jong gaf als reden op dat hij voor het afsluiten van zijn loopbaan nog een aantal andere projecten wilde aangaan en maakte zich zorgen over zijn leeftijd.

Het laatste seizoen onder leiding van Wilfried de Jong kende veel sterke momenten. Met name de aflevering met Ahmed Aboutaleb, de burgemeester van Rotterdam, werd goed bekeken.


Vorige artikel
Idols zal ook volgend jaar op de buis te..
Volgende artikel
Nationale Natuur Quiz trekt bijna miljoe..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...