TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Als er veel op het spel staat, is het lastig om je zenuwen de baas te blijven. Daar kan kandidaat Arrold van den Hurk over mee praten. De deelnemer van het RTL-programma Miljoenenjacht liep in 2013 mogelijk 5 miljoen euro mis vanwege het per abuis drukken op de rode stop knop.

Door het drukken op de knop ging Van den Hurk, volgens de spelregels van het programma, akkoord met de aangeboden 125.000 euro. Een aanzienlijk bedrag, maar zakcentje vergeleken met de 5 miljoen dat in de koffer van de Miljoenenjacht deelnemer zat.

Het was nooit de intentie van Van den Hurk om het aanbod te accepteren. De deelnemer wilde verder spelen. De omstreden uitzending zorgde drie jaar terug voor veel media aandacht. De zaak is echter nog niet gesloten.

Arrold van den Hurk laat het er niet bij zitten en heeft inmiddels een civiele rechtszaak aangespannen tegen RTL. Onder andere de presentatrice, Linda de Mol, en de notaris zijn gevraagd om te getuigen.

Volgens advocaat Peter Plasman heeft de zaak een goede kans bij de civiele rechter omdat de verhalen van de betrokken partijen niet overeenkomen. Vanwege deze onduidelijkheden wordt het aantonen van het gelijk van zijn cliënt geholpen.


Vorige artikel
Actrice Anna Drijver werkt mee aan het s..
Volgende artikel
Idols zal ook volgend jaar op de buis te..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...