TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De Nederlandse film-, televisie- en theaterwereld is nauw met elkaar verbonden. Het komt dan ook regelmatig voor dat acteurs ook in het theater te zien zijn of helpen met het schrijven van een serie.

Anna Drijver vormt dan ook geen uitzondering. De actrice is onder andere bekend van films als “Komt een vrouw bij de dokter” en Brideflight. Drijver is echter ook een fervent schrijver en heeft inmiddels twee boeken op haar naam staan: Je Blijft (2010) en Ei (2014). De volgende verhalenbundel zal, vanwege alle andere projecten, voorlopig op zich laten wachten.

Momenteel richt Anna Drijver zich op het schrijven van een komedieserie voor de commerciële zender RTL. Het is een nieuwe uitdaging voor Drijver, gezien zij in het verleden voornamelijk actief was in het genre Drama.

De 32-jarige Drijver staat er echter niet alleen voor. Een team van schrijvers werkt aan de serie welke volgens RTL het komende najaar op de buis te zien zal zijn.

Ondertussen is Drijver ook weer terug op de theaterplanken. In het nieuwe seizoen van Zwarte Tulp is ze te zien al Emma Vonk. Ze heeft ook een rol in de theatervertaling van de serie Borgen.


Vorige artikel
SBS komt met nieuwe talentenjacht: The N..
Volgende artikel
RTL en Linda de Mol voor het gerecht van..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...