TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Humberto Tan laat opnieuw zien dat hij een zeer veelzijdig presentator is. Sinds kort is Tan de presentator van het spelprogramma “Het zijn net mensen”. Daarbij neemt hij de presentatie over van Paul de Leeuw.

Tot nu toe lijkt RTL 4 in Humberto Tan de perfecte vervanger voor de show gevonden te hebben. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen, welke op 30 april werd uitgezonden, wist maar liefst 1,6 miljoen kijkers te trekken, aldus de cijfers van Stichting Kijkonderzoek en was daarmee één van de best bekeken programma's van de zaterdagavond.

“Het zijn net mensen” trok onder leiding van Paul de Leeuw in het eerste seizoen gemiddeld 1,1 miljoen kijkers. Met de komst van RTL Late Night host Humberto Tan lijkt het programma nog populairder te zijn.

Overigens is de komst van Tan mogelijk niet de enige reden van de betere kijkcijfers. Ook de voormalige team captains zijn vervangen. Phillipe Geubels en Najib Amhali nemen dit seizoen het stokje over van Marc-Marie Huijbregts en Richard Groenendijk.

Tijd zal uitwijzen of het succes van het ludieke spelletjesprogramma met als thema het dierenrijk een tijdelijk of blijvend fenomeen is.


Vorige artikel
Emotionele RTL show Zolang ik leef volgt..
Volgende artikel
SBS komt met nieuwe talentenjacht: The N..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...