TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Lucille Werner was jarenlang het gezicht van het iconische spelletjesprogramma Lingo. Het programma verdween in 2014 van de buis en werd vervangen voor het meer hippe en moderne Pointless, wat eveneens door Werner werd gepresenteerd.

De 48-jarige Lucille Werner was echter toe aan een nieuwe uitdaging en heeft daarom de publieke omroep AVROTROS verruilt voor het commerciële SBS. Het was een overstap waar lang over nagedacht is en het duurde zes maanden voordat beide partijen het eens waren over het contract.

De programma's bij SBS zijn van een andere aard waardoor Werner zich van een andere kant kan laten zien. Zo zal Werner onder andere de presentatie van Mijn Laatste Keer, een programma over mensen met een ernstige ziekte, overnemen.

Lingo fans hopen dat met de komst van Werner SBS mogelijk interesse heeft in het overkopen van Lingo. Het populaire spelletjesprogramma zou aanvankelijk in 2006 al van de buis gehaald worden maar bleef aan vanwege hevige protesten. RTL had destijds interesse getoond in het programma.

Mocht SBS besluiten om Lingo over te kopen, dan stelt Lucille Werner zich opnieuw beschikbaar. Het wegvallen van het puzzelprogramma zorgde dan ook voor een leegte voor de presentratrice bij de AVROTROS.


Vorige artikel
Zomergasten op zoek naar nieuwe presenta..
Volgende artikel
Emotionele RTL show Zolang ik leef volgt..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...