TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De huidige presentator, Wilfried de Jong, stopt met het VPRO praatprogramma Zomergasten. De Jong kondigde zijn vertrek aan op de radio, in het programma Rijnmond Staat Stil. Wilfried de Jong verzorgde drie jaar lang de presentatie van het avondprogramma.

Wilfried de Jong geeft in het radio interview aan dat hij veel plezier heeft beleefd aan het presenteren van Zomergasten. Er zijn echter nog een aantal andere uitdagingen die hij in zijn carrière als presentator, theaterproducent, schrijver en acteur wilt aangaan.

De 58-jarige De Jong wilt de komende jaren zich richten op een eigen productie. Aangezien hij niet meer de jongste is, heeft De Jong besloten om te stoppen met Zomergasten voordat er geen tijd meer voor is.

Het is nog niet bekend wie Wilfried de Jong zal opvolgen. Het is wel zeker dat deze persoon straks behoorlijke schoenen moet vullen. Het afgelopen seizoen was een succesvol seizoen. De afleveringen werden door minimaal 600.000 mensen bekeken.

De beste bekeken uitzending van het laatste seizoen met Wilfried de Jong trok 789.000 kijkers. In deze aflevering schoof de burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, aan tafel.

De VPRO heeft aangegeven om binnenkort een officiele aankondiging te maken over de wisseling van de wacht.


Vorige artikel
Roos en haar Mannen terug bij Villa Acht..
Volgende artikel
Lucille Werner verlaat AVROTROS voor SBS

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...