TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Vorig jaar kwamen Roos en haar mannen afgelopen jaar eenmalig terug op Villa Achterwerk voor een speciale uitzending van Taarten van Abel. VPRO heeft echter aangekondigd dat het drietal komende september een nieuwe serie zal krijgen.

Roos en haar mannen zijn een drietal typetjes welke tien jaar lang (van 1996 tot 2006) te zien waren bij Villa Achterwerk, een kinderprogramma van de VPRO. Het trio bestaat uit Roos van der Zande, gespeeld door Raymonde de Kuyper, Gert-Jan van Rossum, gespeeld door Raymond Thiry en Willem van Oorschot, gespeeld door Theo Schouwerwou.

In de nieuwe serie van Roos en haar Mannen proberen het beruchte trio om beroemd te worden. Dit hopen zij te bereiken door het oprichten van een eigen internetkanaal. In totaal zullen er acht afleveringen worden opgenomen welke, volgens de VPRO, bol staan van extreem gezellig geweld en zinloze actie.

Roos en haar mannen waren altijd zeer geliefd bij de kids. Maar ook de ouders genoten mee van de malle avonturen waarin de drie iedere keer in verzeild raakten. Het was dan ook een groot gemis toen het programma van de buis verdween. Een terugkeer van het drietal werd telkens uitgesloten.


Vorige artikel
TV programma's met Gordon deze week waan..
Volgende artikel
Zomergasten op zoek naar nieuwe presenta..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...