TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Een jaar terug was iedereen even helemaal uitgekeken op Gordon. De gebekte presentator was nauwelijks op televisie te zien. Bovendien bleven de aanbiedingen voor programma's ook uit. Nederland was eventjes Gordon moe.

Maar Gordon is weer terug van weg geweest. Gordon is dit seizoen in maar liefst vier programma's te zien: Holland's Got Talent, It Takes 2, Alles Mag Op Zaterdag en Geer en Goor Zoeken een Hobby.

Afgelopen week had volgens de cijfers van Stichting Kijkonderzoek Nederland geen problemen met Gordon op TV. Alle vier de programma's van Gordon scoorden meer dan 1,5 miljoen kijkers.

Holland's Got Talent was het best bekeken programma van de vier met meer dan 2 miljoenen kijkers.

Het meest opvallende succes is Geer en Goor Zoeken een Hobby aangezien dit programma pas sinds kort op TV is. Ook kan dit programma niet meeliften op andere presentators en gasten.

Het programma, dat op de donderdagavond wordt uitgezonden, wist meer dan 1,7 miljoen kijkers te trekken. Gordon teamt opnieuw op met zijn maatje Gerard Joling en proberen iedere aflevering verschillende hobby's uit.

Het waren juist het soort programma's als Geer en Goor zoeken een Hobby dat, samen met een uitglijder als jurylid in Holland's Got Talent, ervoor zorgde dat Gordon minder populair was. De kijkcijfers bevestigen dat Nederladn een pauze nodig had of dat Gordon ondertussen sympathieker wordt gevonden.


Vorige artikel
SBS 6 verliest grip op de vrijdagavond
Volgende artikel
Roos en haar Mannen terug bij Villa Acht..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...