TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


SBS 6 heeft moeite met het binden van kijkers op de vrijdagavond. Een aantal weken is de nieuwe programmering met onder andere Zullen we een spelletje doen? en Wat een poppenkast! van start gegaan.

Er zijn zorgen dat de nieuwe programma's te licht zijn om het op te nemen tegen de programma's van de andere kanalen op de vrijdagavond.

Met name Holland's Got Talent trekt veel kijkers weg. De talentenjacht is al meerdere weken op een rij het meest bekeken programma op de vrijdagavond. Daarnaast is het NOS Achtuurjournaal bij vele Nederlanders een vast onderdeel van de vrijdag.

Wat een Poppenkast! begon de eerste aflevering nog goed met 660.000 kijkers. Na de nieuwsgierigheid van het programma af was, zakte het aantal kijkers ook in. Er keken slechts 378.000 kijkers naar de tweede aflevering van de poppenshow. De derde aflevering trok met 304.000 kijkers nog minder aandacht.

Zullen we een spelletje doen?, de nieuwe spelshow met Kim-Lian van der Meij, presteert iets beter. De eerste twee afleveringen wist meer dan 500.000 kijkers te boeien. Bij de derde aflevering dook het aantal kijkers met 442.000 stuks ook onder half miljoen.

Het is onwaarschijnlijk dat de kijkcijfers van de SBS 6 programma's veel zullen veranderen, totdat de meer populaire shows tot een einde komen.


Vorige artikel
Toch geen Late Night show voor Eva Jinek
Volgende artikel
TV programma's met Gordon deze week waan..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...