TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De bedoeling van een sabbatical is dat je even helemaal tijd voor jezelf, of in het geval van Jeroen van Koningsbrugge, je familie hebt. De cabaretier nam vorig jaar een pauze van de televisiewereld en van Nederland en vertrok met zijn vrouw en twee kinderen naar het zonnige Californië.

Van Koningsbrugge heeft de term sabbatical wellicht toch niet helemaal goed begrepen. In zijn pauze jaar heeft de presentator besloten om een solo-album op te nemen. Dit avontuur vormt tevens het onderwerp van het nieuwe muziekprogramma van Van Koningsbrugge dat vanaf het najaar op RTL 4 te zien zal zijn.

Tijdens het programma Songs of Life zullen verschillende muzikale vrienden voorbij komen voor een bezoek. Nicky Romero, Nick Schilder, Waylon, Typhoon, Thomas Acda en Gers Pardoel zullen Jeroen van Koningsbrugge helpen en advies geven met het maken van de plaat.

Van Koningsbrugge gaf aan dat de jaar pauze de reden is waarom hij een eigen album opneemt. Dit was altijd al een droom maar de afgelopen jaren geen mogelijkheid vanwege zijn verplichtingen aan de TV en filmwereld.

Jeroen van Koningsbrugge zal, zodra het album klaar is, het eenmalig live ten gehore brengen in de vorm van een concert.


Vorige artikel
Arie Boomsma helpt jongeren met het over..
Volgende artikel
Toch geen Late Night show voor Eva Jinek

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...