TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Arie Boomsma maakt voor Net5 een programma over jonge mensen die op een keerpunt in hun leven staan. In OverWinnaars komen onder andere jongeren met anorexia, stotteren en vliegangst aan het woord.

De puberteit en de eerste jaren van volwassenheid zijn voor de meeste van ons al lastig genoeg. Tel daar nog een aantal specifieke problemen zoals anorexia, een spraakgebrek of een irreëele angst aan toe om het voor sommige jongeren niet makkelijker te maken.

Arie Boomsma steekt jongeren die het extra lastig hebben een hart onder de riem in het nieuwe Net5 programma OverWinnaars. De jonge deelnemers van het programma zijn hun huidige situatie zat en willen eens en voorgoed afscheid nemen van hun oude leven. Dit vereist veel moed en, in veel gevallen, ook hulp.

In het eerste seizoen ontmoet Boomsma onder andere een meisje dat moeite heeft om geaccepteerd te worden door anderen. De meeste mensen zien namelijk alleen haar gezichtsaandoening en niet de persoon zelf. Ook praat Boomsma met een jongen die een groot deel van zijn jonge leven in een coma heeft gelegen en de draad weer wilt oppikken.

Arie Boomsma is erg enthousiast over het programma. OverWinnaars is volgens hem een programma dat perfect bij hem past omdat hij goed kan luisteren en graag mensen helpt die in een slechte situatie zijn beland.

Toch zullen de deelnemers het gevecht zelf moeten overwinnen. Boomsma is er voornamelijk voor een luisterend oor en voor het vertellen van de persoonlijke verhalen van de deelnemers aan een groter publiek.

De eerste aflevering van OverWinnnaars zal 8 mei om 21.45 te zien zijn bij Net5.


Vorige artikel
Nieuwe zendtijd zorgt lichte stijging ki..
Volgende artikel
Jeroen van Koningsbrugge onderbreekt sab..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...