TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Irene Moors, jarenlang te zien bij RTL in programma's als Live & Cooking en Telekids, heeft moeite met het vinden van een ritme bij haar nieuwe werkgever, SBS. Het eerste programma onder leiding van Moors bij SBS, De Vreemde Eend, stribbelt met het trekken van kijkers.

Alhoewel de eerste aflevering met 660.000 kijkers de verwachtingen van de TV-bazen waarmaakte, zag de tweede aflevering een flinke daling in het aantal kijkers. Met slechts 389.000 kijkers voor de volgende aflevering werd besloten om de programmering aan te passen.

Nu De Vreemde Eend van zaterdag 20.30 naar 21.00 is verschoven, zijn de kijkcijfers licht verbetert. De derde aflevering werd door 439.000 mensen bekeken. Daarmee wist het programma van Moors een plekje te veroveren op de top 25 best bekeken programma's van de zaterdagavond. De Vreemde Eend behaalde de 24e plaats.

Eerder gaf zanger en bekende Nederlander Gerard Joling, één van de panelleden, toe dat het geen verrassing is dat het programma geen hit is. Het concept is volgens Joling niet indrukwekkend genoeg voor de zaterdagavond. Ook zou het programma geholpen zijn met het uitnodigen van spraakmakende gasten. Joling zegt verder dat Moors het wel goed doet en dat het daar niet aan ligt.


Vorige artikel
Wat een Poppenkast! levert flink in qua ..
Volgende artikel
Arie Boomsma helpt jongeren met het over..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...