TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Johnny de Mol houdt niet van stil zitten. Daarom heeft De Mol naast het presenteren van de populaire talentenjacht Holland's Got Talent een nieuwe klus aangenomen. Johnny De Mol is momenteel druk bezig met de TV opnames van “De Reis van je Leven”, een reisprogramma met een emotionele lading.

Op het eerste gezicht is De Reis van je Leven een standaard reisprogramma. De vakantie van een deelnemers staat centraal. Het is echter teven ook de laatste vakantie van de deelnemers. Alle deelnemers van De Reis van je Leven zijn namelijk terminaal ziek en hebben dus niet lang meer te leven.

Johnny de Mol biedt deze mensen, samen met de belangrijkste mensen uit hun leven zoals vrienden en/of familie, om nog eenmaal op vakantie te gaan. Uiteraard is het de bedoeling dat het de beste vakantie uit hun leven wordt. Deelnemers gaan terug naar hun favoriete vakantieoord uit het verleden of bezoeken een land dat zij nog nooit hebben bezorgd.

De eerste opnames zitten er al op. Johnny de Mol ging samen met Roelanda naar het zonnige Italië. Zij wilt aan haar beste vriendinnen laten zien waarom zij zo dol is op dat land en dat zij haar straks, wanneer ze er niet meer is, hier kunnen vinden.

Aangezien de opnames behoorlijk wat tijd in beslag nemen, zal De Reis van je Leven pas dit najaar te zien zijn bij RTL.


Vorige artikel
Barbie en Michael terug op de TV met nie..
Volgende artikel
Wat een Poppenkast! levert flink in qua ..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...