TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het was even stil rondom het koppel maar RTL heeft bekend gemaakt dat Samantha de Jong, beter bekend als “Barbie”, en Michael van de Plas zullen schitteren in een nieuwe serie. Het sterrenkoppel klopte zelf in januari aan bij RTL en gaf aan leuke plannen te hebben voor een nieuwe show.

Het beruchte reality-koppel deed in een uitzending van de 100% NL Ochtendshow, gepresenteerd door Lex Gaarthuis, uit de doeken waar de nieuwe show zoal over zal gaan.

De serie zal opnieuw een realityserie worden en zich voornamelijk in het buitenland afspelen. Samantha en Michael zijn namelijk van plan om op vakantie te gaan. Volgens het stel gaat het mogelijk een hele lange vakantie. Er wordt dus gehint dat het tweetal Nederland wellicht inruilt voor een warmer land.

Samantha de Jong werd als Barbie bekend in de realityserie Oh Oh Cherso, een TV-programma waarin de vakantie van Nederlandse jongeren op het Griekse feesteiland Chersonissos centraal stond. RTL bood Samantha daarna haar eigen show, Barbie's bruiloft.

De realityshows omtrent het koppel bleken goed te scoren en al snel volgden nieuwe shows zoals Barbie's baby, Huisje, boompje, Barbie, Samantha en Michael willen rust in de tent!, Samantha en Michael doe effe paranormaal!, Samantha en Michael houden zich Thai en Samantha en Michael nemen er nog eentje.

De fans van Samantha en Michael betwijfelen echter of het Haagse duo buiten hun geliefde Den Haag zullen overleveren. Volgens het tweetal maakt een zonnig land echter een hoop goed. In de nieuwe show zal ook geblikt worden op de beginnende DJ carrière van Samantha en Michael.


Vorige artikel
Jörgen Raymann ruilt Nederlandse TV in ..
Volgende artikel
Johnny de Mol neemt je mee op de Reis va..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...