TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Surinaamse cabaretier en TV-programma maker gooit er het bijltje bij neer. Tenminste, met het maken en presenteren van TV programma's. De 49-jarige Raymann verlaat de Nederlandse televisie, tot zover bekend is, voorgoed.

De die-hard fans hoeven niet getreurd te zijn. De komiek gaat nog niet met pensioen. De tijd die nu vrijkomt zal Raymann steken in zijn theater shows en het maken van motivatie video's. Op de website van Raymann zal vanaf 4 juni iedere week een video te zien zijn. Ook zal er een animatieversie komen van één van zijn meest geliefde typetjes, Tante Es.

Raymann was actief op de Nederlandse televisie vanaf 1999 en werd bekend met programma's als Comedy Factory, Raymann is Laat en zo:Raymann. Naast televisie en theater doet Raymann ook een hoop andere dingen. Zo is de cabaretier onder andere ambassadeur van Unicef en is lid van het comité van aanbeveling van de Stichting Kunstwerken Leo Glans.

Toch sluit Raymann een terugkeer naar de Nederlandse televisie niet helemaal uit. Mocht er een aanbod komen voor een geweldig programma dat simpelweg niet afgeslagen kan worden, dan bestaat er een kans dat hij hier op ingaat. Tot die tijd zullen de Nederlandse TV-kijkers voor Raymann naar zijn website of naar het theater moeten.


Vorige artikel
Succes Streetlab heeft ook zo zijn nadelen
Volgende artikel
Barbie en Michael terug op de TV met nie..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...