TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het opnemen van tweede seizoen van Streetlab bleek een stuk lastiger te gaan dan het eerste seizoen. De vier jeugdvrienden, Jasper Demollin, Stijn van Vliet, Daan Boom en Tim Senders, zoeken met het programma Streetlab antwoord op vragen door middel van sociale experimenten.

Nu het viertal beter bekend is bij het publiek, is het moeilijk om de experimenten uit te voeren zonder herkend te worden. Daarom gaan de jongens tegenwoordig ook niet meer als een groep op pad. Als zij individueel op stap gaan, weten minder mensen de link te leggen naar het televisie programma.

Met name de nominatie voor de Gouden Televizier-Ring zorgde voor een hoop extra publiciteit. Nu is een nominatie altijd goed voor aandacht maar er brak een discussie los of de nominatie wel geoorloofd was. De kijkcijfers van Streetlab van het eerste seizoen waren namelijk niet bijster hoog.

De vraag is dus of Streetlab dezelfde stunts kan blijven uithalen. Zo wisten de jongens van Streetlab voorheen mee te trainen met voetbalclubs FC Utrecht en Schalke 04, verscheen Daan Boom op het podium van het Cannes Filmfestival en deed het viertal mee als een boyband aan Das Supertalent, de Duitse versie van Holland's Got Talent.


Vorige artikel
Jan rijdt voor de laatste keer rond
Volgende artikel
Jörgen Raymann ruilt Nederlandse TV in ..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...