TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het ziet er naar uit dat Jan na het eerste seizoen niet langer rond zal rijden. Het lukt het programma Jan Rijdt Rond op NPO 3 maar niet om kijkers te trekken. Op 29 april zal daarom de laatste aflevering van het programma op de buis te zijn.

Jan Rijdt Rond is de opvolger van het populaire programma Man Bijt Hond. De KRO-NCRV heeft een aantal maanden terug besloten om met het laatstgenoemde programma te stoppen. In de plaats kwamen het lifestyleprogramma BinnensteBuiten op NPO 3 en Jan Rijdt Rond op NPO 3. Man Bijt Hond gaat echter op het internet nog wel door.

De eerste aflevering van Jan Rijdt Rond trok 86.000 kijkers volgens Stichting Kijkcijfers. Vergeleken met de laatste afleveringen van Man Bijt Hond, welke gemiddeld 400.000 kijkers trokken, was dit erg laag. Zelfs een promotieronde bij De Wereld Draait Door, een van de best bekeken programma's op de publieke omroep, mocht niet baten.

Vanwege de heftige concurrentie op het tijdstip waarop Jan Rijdt Rond wordt uitgezonden, waren de verwachtingen niet al te hoog. Het was daarom een uitgelezen kans om te experimenteren met een origineel format. De kijkcijfers waren echter te laag om een nieuw seizoen in overweging te nemen.


Vorige artikel
Nieuwe Tijden breken aan voor soapie Fer..
Volgende artikel
Succes Streetlab heeft ook zo zijn nadelen

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...