TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het is alweer bijna een jaar geleden dat Ferry Doedens afscheid nam van Goede Tijden Slechte Tijden. De soapie vertolkte de rol van Lucas Sanders, de zoon van Stefano Sanders. De acteur vertrok de serie echter als gevolg van problemen met drugs in zijn persoonlijke leven.

Er gingen geruchten rond dat Doedens komende zomer weer terug zal keren op de televisie. Deze verhalen zijn deels waar. De acteur zal voorlopig niet terugkeren als Lucas Sanders. Ook al is Doedens inmiddels afgekickt van zijn verslaving; het samenwerkingsverband tussen de acteur en Endemol is beschadigd.

Doedens zal echter in een nieuwe vorm terugkeren in Nieuwe Tijden. Deze serie is afkomstig van dezelfde producenten als GTST en is een project van RTL 4 en Videoland.

Nieuwe Tijden zal te zien zijn tijdens de zomerstop van GTST. Er zijn in totaal 40 afleveringen besteld. De soapserie is gecentreerd rondom een studentenhuis in een studentenstad. Het is nog niet bekend welk personage Doedens zal vertolken. Naast Ferry Doedens zullen ook Holly Mae Brood en Vajèn van den Bosch te zien zijn in Nieuwe Tijden.

De nieuwe soap serie zal vanaf 4 juli te zien zijn op RTL 4. Zodra het nieuwe seizoen van GTST begint, is de soap echter enkel te zien bij Videoland.


Vorige artikel
Nieuwe zaterdagavond van SBS6 van start ..
Volgende artikel
Jan rijdt voor de laatste keer rond

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...