TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Afgelopen zaterdag ging de nieuwe planning van de zaterdagavond bij SBS6 van start. De eerste aflevering van twee nieuwe spelprogramma's, De Vreemde Eend in de Bijt met Irene Moors, en Met de Deur in Huis met Tineke Schouten, vormen de basis van de nieuwe planning.

Voor Irene Moors is De Vreemde Eend in de Bijt het eerste programma onder haar driejarige contract bij SBS. Na meer dan 25 jaar te zien te zijn geweest bij RTL was de overstap van Moors een schok. Volgens Moors zaten er echter geen interessante projecten meer in het verschiet bij RTL en wilde het daarom ook niet vlotten met het opstellen van een nieuw contract.

De blonde presentatrice kreeg landelijke bekendheid met het kinderprogramma Telekids en later met RTL Live & Cooking. Beide programma's presenteerde zij samen met Carlo Boszhard. De vraag is of Moors echter bij SBS even populair zal zijn. RTL Boulevard gossipkoning Albert Verlinde stelt dat het lastig zal worden om te scoren voor voormalig RTL ster aangezien er op het tijdstip sterke concurrentie is.

De eerste uitzending van De Vreemde Eend in de Bijt was goed voor 660.000 kijkers. Met 700.000 kijkers scoorde de eerste aflevering van Met de Deur in Huis beter. De best bekeken programma's van de zaterdagavond waren Studio Sport Eredivisie, het NOS Achtuurjournaal en De kwis met ieder meer dan een miljoen kijkers.


Vorige artikel
Minder kijkers Idols maar nog steeds goe..
Volgende artikel
Nieuwe Tijden breken aan voor soapie Fer..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...