TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Afgelopen vrijdag, op 1 april, vond de finale van The Voice Kids plaats. De spin-off van The Voice of Holland waarin kinderen hun kunsten vertonen is bijna net zo populair als het origineel. The Voice Kids werd voor het eerst in 2012 uitgezonden en is vier jaar later, in 2016, nog steeds geliefd bij groot publiek.

De finale van The Voice Kids werd door maar liefst 2,2 miljoen mensen bekeken. De winnares van deze editie van de talentenjacht, Esmée, komt uit de groep van coach Ilse de Lange. De 13-jarige Esmée bracht twee nummers ten gehore en wist uiteindelijk te overtuigen met haar uitvoering van “A Moment Like This” van Kelly Clarkson.

De winnares van The Voice Kids ontvangt een studiebeurs van 25.000 euro (in de voorgaande jaren was deze beurs met een bedrag van slechts 10.000 euro aanzienlijk lager). Bovendien zullen de twee finalisten, Esmée en Jaco, ook gastoptredens geven tijdens een concert van The Common Linnets welke in de Nederlandse theaters zullen optreden.

Vorig jaar werd de finale van The Voice Kids, destijds gewonnen door Lucas, nog door slechts 1,8 miljoen kijkers gezien. Nederland is dus nog niet uitgekeken op de talentenjacht voor kinderen.


Vorige artikel
BNN presentatoren flink getest in surviv..
Volgende artikel
Nieuwe seizoen Katja's Bodyscan trekt no..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...