TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De non-fictie en no nonsense vrouwenzender TLC komt met een nieuwe datingshow: Undressed. Nu zijn er een hoop datingprogramma's op de Nederlandse televisie geweest. Dit programma is echter anders dan alle vorige programma's in de dating categorie. De deelnemers maken namelijk naakt kennis met elkaar.

Nu zal Undressed niet één grote pornoshoot worden. De deelnemers, die vrijgezel zijn, duiken wellicht naakt met elkaar in bed, maar in plaats van dat er lichamelijk actie plaatsvindt, wordt er gepraat. Ook zit er aan het uiteinde van het bed een TV scherm waar persoonlijke videofragmenten worden getoond. Aan de hand van de gesprekken en het delen van persoonlijke filmpjes komen de deelnemers meer over elkaar te weten.

Wat natuurlijk ook een rol speelt, is het feit dat de deelnemers naakt bij elkaar in bed liggen. Hierdoor ontstaat er direct een intieme sfeer waardoor de deelnemers ook meer open zijn. De kans dat er hierdoor een beter gesprek ontstaat en sneller een klik zal plaatsvinden is dan ook sterk aanwezig, aldus het productieteam van TLC.

Undressed zal vanaf 3 mei iedere dinsdagavond om 20.30 uur te zien zijn op TLC. Deelnemers hebben tot het einde van de maand april de tijd om zich aan te melden.


Vorige artikel
Alberto Stegeman blijft langer bij SBS
Volgende artikel
BNN presentatoren flink getest in surviv..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...