TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De inmiddels beruchte misdaadverslaggever Alberto Stegeman zal voorlopig nog op de buis blijven. De blonde boevenjager heeft zich met uitspraken als “Dat dit kan in Nederland” en het omzeilen van de beveiliging op Schiphol Airport de afgelopen jaar zeer populair gemaakt. Toch leek het erop dat Stegeman wellicht de Nederlandse televisie zou verlaten en de Nederlandse TV kijkers het met Peter R. de Vries zouden moeten doen.

Stegeman is druk bezig met het stichten van zijn eigen gezinnetje en is inmiddels de trotse vader van twee kinderen. Toch heeft de journalist laten weten voorlopig niet te willen stoppen met zijn carrière op de Nederlandse televisie. Tegenover Lex Gaarthuis liet Stegeman op de radio weten dat Undercover in Nederland, het programma waarmee de journalist doorbrak, binnenkort weer te zien zal zijn.

In het begin van zijn carrière had Alberto Stegeman nog moeite met zijn taak als misdaadverslaggever. Als goede journalist is het belangrijk om je emoties achterwege te houden. Dat is zeker voor Stegeman lastig aangezien hij in zijn programma's opkomt voor de zwakkeren in de samenleving.

Zo wist Stegeman in één van zijn eerste afleveringen van Undercover in Nederland een pedofiel te ontmaskeren. Na het liegen over de aanwezigheid van kinderporno op de laptop en de koele reactie van de smeerlap was het volgens Stegeman lastig om niet fysiek uit te halen. Dankzij de inspanningen van de journalist heeft het recht echter zege gevierd.

Stegeman heeft zijn contract met SBS tot 2018 verlengd en zal dus minimaal de komende twee jaar nog te zien zijn op TV.


Vorige artikel
SBS komt met moderne variant van De Rijd..
Volgende artikel
Nieuw datingprogramma Undressed laat dee..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...