TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Gedupeerde Nederlanders kunnen al meer dan twintig jaar hun ei kwijt bij de Rijdende Rechter. Het KRO-NCRV programma is sinds 1995 te zien op de publieke omroep en is ook vandaag de dag nog op TV te zien. Het programma heeft nu echter een broertje op de commerciële zender: Mr. Frank Visser doet Uitspraak.

Fans van de Rijdende Rechter zullen de naam Frank Visser direct herkennen. Visser was namelijk van 1995 tot 2015 het gezicht van de Rijdende Rechter. Vanaf 2016 neemt John Reid de taak van de Rijdende Rechter over terwijl Frank Visser zijn eigen programma op SBS 6 heeft gekregen.

Rechter Frank Visser gaf aan de Nederlandse media toe dat hij toe was naar een nieuwe uitdaging. Alhoewel het onderwerp van beide programma's hetzelfde zijn, Civiel recht, zitten er volgens Visser ook een aantal verschillen tussen beide programma's. Visser geeft aan dat het nieuwe programma meer van deze tijd is met onderwerpen die kijkers van nu meer zullen aanspreken. Waar het in de Rijdende Rechter vaak over een het bijknippen van een heg, overlast van een huisdier of een tuinhekje ging, gaat het bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak over zaken als een dispuut over een tweedehandse auto of amok in de lokale kroeg.

Visser wordt met de presentatie van Mr. Frank Visser doet Uitspraak bijgestaan door Viktor Brand. Het programma is iedere maandagavond om 21.30 uur te zien op SBS 6.


Vorige artikel
Bridget Maasland ruilt SBS 6 in voor Net 5
Volgende artikel
Alberto Stegeman blijft langer bij SBS

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...