TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Nederlands model, dierenactiviste en presentatrice Bridget Maasland is niet meer weg te denken uit de Nederlandse TV wereld. Maasland begon haar TV-carrière in 1993 bij Nederlandse muziekzender TMF en was mede verantwoordelijk voor de groei van de omroep. Maasland speelde daarna een grote rol bij de rebelse jongerenzender BNN. De blonde presentatrice was daarnaast de afgelopen tien jaar te zien bij Talpa, Tien, RTL en bij SBS.

Toch is Bridget Maasland nog niet klaar met de TV-wereld. Sterker nog, SBS zal niet haar laatste thuis zijn. Ze heeft namelijk besloten om te stoppen met de presentatie van Shownieuws en over te stappen van SBS 6 naar Net 5.

De reden waarom Maasland stopt met Shownieuws en SBS 6 heeft te maken met de inhoud van de programma's van SBS. Shownieuws is een laagdrempelig programma waar ingegaan wordt op het laatste nieuws rondom sterren en soapies. Maasland is op zoek naar een omroep met programma's waar naast grappen ook serieuze onderwerpen aan bod komen.

Het eerste programma van Bridget Maasland bij Net 5 zal op 31 maart te zien zijn: Bridget in Hollywood. In dit programma neemt de presentatrice een kijkje bij Nederlanders die de overstap hebben gemaakt naar Hollywood en hoe zij deze stap ervaren. Volgens Bridget past het programma meer bij haar aard. Zij is graag voortdurend in beweging en op stap.


Vorige artikel
Bijbelmusical The Passion trekt meer dan..
Volgende artikel
SBS komt met moderne variant van De Rijd..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...