TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Om de vier jaar vinden er in de Verenigde Staten verkiezingen plaats. De Amerikaanse verkiezingen zijn ieder keer weer een grote gebeurtenis. Op de eerste plaats omdat de verkiezingen in Amerika een groot spektakel zijn en ten tweede het gaat om de positie als leider als de laatste supermacht in de wereld.

Ook in Nederland wordt er aandacht besteed aan de Amerikaanse verkiezingen. Zo wijdden Barend en Van Dorp in hun praatprogramma steevast om de vier jaar een extra lange uitzending aan de verkiezingen aan de andere kant aan de oceaan.

Eva Jinek zal het stokje dit jaar van hen overnemen. De journaliste en voormalig nieuwslezeres vertrekt namelijk naar de Verenigde Staten voor het opnemen van een nieuw televisieprogramma met de Amerikaanse verkiezingen als onderwerp. Dit programma zal op 8 november, zes weken voordat de president van de Verenigde Staten wordt gekozen, uitgezonden worden.

Voor het programma zal Jinek in gesprek gaan met Amerikanen van verschillende rangen en standen. Het idee van het programma is om Nederland een beter beeld te geven van wat er in de Amerikaanse maatschappij speelt aangezien we via de media slechts een deel te zien krijgen. Hierdoor ontstaat er een vertekend beeld.


Vorige artikel
Daphne Deckers niet meer te zien bij RTL..
Volgende artikel
Bijbelmusical The Passion trekt meer dan..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...