TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Na negen jaar is het tijd voor wat anders. Daphne Deckers heeft het populaire gossip programma van RTL, RTL Boulevard, verlaten. 1 april zal de laatste uitzending met Deckers uitgezonden worden.

Daphne Deckers was jarenlang werkzaam als model. In 2007 werd zij, vanwege haar affiniteit en ervaring in de mode wereld, in het televisieprogramma aangesteld voor het dagelijkse fashion item. Vijf jaar later, in 2012, nam zij een meer prominente rol in na het vertrek van Winston Gerschtanowitz.

Deckers geeft aan op een kruispunt te staan in haar leven. Haar kinderen zijn bijna klaar met school en zijn van plan om te vertrekken naar het buitenland of zich volledig te storten op het studentenleven. Hierdoor krijgen Deckers en haar man Richard meer tijd voor henzelf. Het koppel is van plan om hier gebruik van te maken en vaker op reis te gaan.

Vanwege deze veranderingen in het persoonlijke leven van Deckers zal het lastig voor haar zijn om aan haar wekelijkse verplichtingen voor een programma als RTL Boulevard te voldoen. Deckers heeft daarom besloten om het programma te verlaten zodat er een vervanger geregeld kan worden. Het is nog niet bekend wie deze vervanger zal zijn.


Vorige artikel
Nieuwe sportshow met Wilfred Genee slaat..
Volgende artikel
Eva Jinek doet voor show onderzoek naar ..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...