TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Sinds 29 februari is er een nieuw sportprogramma op de buis. In “Wat gaat er nu door je heen?” nodigt Wilfred Genee prominente gasten uit de sportwereld uit om hun hart te luchten over de meest emotionele momenten uit hun carrière.

Genee en RTL zijn tevreden over het concept van het programma. Toch blijven de kijkcijfers achterwege. Een feit waar presentator Genee erg mee in zin maag zit. In het ochtendprogramma van Lex Gaarthuis op de radio was het dan ook de beurt aan Genee om zijn hart te luchten.

Het uitblijven van succes komt extra hard aan omdat “Wat gaat er nu door je heen?” een eigen creatie is van Genee. De presentator droomde al jaren van een dergelijk sportprogramma en nu het eindelijk zo ver is, blijkt het niet in de smaak te vallen.

Genee heeft de situatie al besproken met Erland Galjaard. De RTL baas geeft aan dat het programma kwalitatief goed in elkaar zit maar dat wellicht het niet op de juiste tijd of zender wordt uitgezonden. Momenteel wordt het programma iedere maandagavond op 10 uur 's avonds op RTL 7 uitgezonden.

Toch is Genee niet beroerd om de hand in eigen boezem te steken. Een volgend seizoen zit van het programma zit er dan, zoals het er nu naar uit ziet, niet in.


Vorige artikel
Talentenjacht Idols terug van weggeweest
Volgende artikel
Daphne Deckers niet meer te zien bij RTL..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...