TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het is alweer veertien jaar geleden dat in 2002 het eerste seizoen van Idols van start ging. In 2008 werd echter besloten dat Nederland genoeg van de talentenshow had. Er werd gekozen voor het uitzenden van andere, vergelijkbare programma's zoals Holland Got Talent en The Voice. Dit jaar is Idols weer echter terug van weggeweest en hoe!

Afgelopen week werd de eerste aflevering van Idols van 2016 uitgezonden. De uitzending wist meer dan 1,5 miljoen kijkers te trekken, een aantal dat het programma in voorgaande jaren niet meer wist te halen. Het was tevens het best bekeken programma van RTL 5 in de afgelopen tien jaar.

De presentatie van Idols nieuwe stijl is in handen van Ruben Nicolai en Lieke van Lexmond. Idols winnaar Jamai Loman keert terug, dit keer als jurylid. De zanger en acteur wordt bijgestaan door Eva Simons, dj Ronald Molendijk en Martijn Krabbé. Er is geen spoor van het originele jurypanel dat destijds uit Henkjan Smits, Eric van Tijn, Jerney Kaagman en Edwin Jansen bestond.

De audities voor Idols zijn momenteel in volle gang. Dit betekent ook dat de komende uitzendingen kandidaten op hun lazer zullen krijgen van de jury. Idols werd dan ook voornamelijk bekend vanwege het afzeiken van deelnemers door de juryleden. Het is dan ook afwachten of de hoge kijkcijfers zullen aanhouden.


Vorige artikel
Idols als vanouds
Volgende artikel
Nieuwe sportshow met Wilfred Genee slaat..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...