TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


“Een goudvis wordt nooit een orka,” zegt Idols-jurylid Ronald Molendijk tegen een kandidate die haar tekst is vergeten. Daarmee vertelt hij de kandidate vriendelijk dat ze helaas niet door is naar de volgende ronde. Het vijfde seizoen van Idols ging gisteravond van start op tv en in de komende weken is te zien wie door de auditieronde komen, en wie niet. De jury is streng, maar probeert vriendelijk te blijven in de kritiek.

Zelfs een jongen die zes uur en een kwartier te laat komt voor de auditie krijgt nog een kans- maar gaat niet door. Bij een romantische serenade kruipt jurylid Martijn Krabbé onder het bureau. De afgevallen kandidaten blijven positief en hopen volgende keer met een ander lied opnieuw kans te maken. Het moge duidelijk zijn: Idols 5 is nog net zo vermakelijk als de eerdere seizoenen. Toch blijft het natuurlijk een serieuze zoektocht naar een nieuw zangtalent. De kracht van Idols is dat iedereen ontdekt kan worden: verlegen deelnemers zorgen voor bijzondere verrassingen en ontpoppen zich op de Idolsstip tot ware podiumartiesten.

Naast Ronald Molendijk en Martijn Krabbé zitten Jamai Loman en Eva Simons in de jury.
Lieke van Lexmond en Ruben van Nicolaï presenteren het programma en begeleiden de kandidaten voor en na hun auditie. Zij, en de deelnemers, wisten woensdagavond 1,5 miljoen kijkers te boeien tijdens de eerste uitzending.


Vorige artikel
Muziekshow met Nick & Simon wilt maar ni..
Volgende artikel
Talentenjacht Idols terug van weggeweest

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...