TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het wilt maar niet vlotten met Lekker Nederlands, het muziekprogramma gepresenteerd door zangeres Dominque van Hulst en met vaste gasten Nick & Simon. Het programma is een tweede seizoen gegund maar worstelt na zeven afleveringen in het nieuwe seizoen nog steeds met het behalen van significante kijkcijfers.

De zevende aflevering van het nieuwe seizoen wist minder dan 400.000 kijkers te trekken, aldus de cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Daarmee presteert het programma een stuk minder goed dan voorheen. In het eerste seizoen was Lekker Nederlands nog goed minimaal 600.000 kijkers per aflevering. Tot nu toe heeft geen enkele aflevering in het tweede seizoen de verwachtingen na het eerste seizoen waargemaakt.

In het muziekprogramma is het de bedoeling dat twee teams de strijd aan gaan en nationale en internationale hits vertolken naar het Nederlands. Het ene team bestaat uit Nick & Simon, het andere team uit Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge. Het publiek bepaalt uiteindelijk welke van de twee teams aan het eind van de avond het best heeft gepresteerd.

Wellicht ligt het gebrek aan succes aan het format zelf. Voorlopig is het Nederlandse publiek namelijk nog niet uitgekeken op muziekshows. The Voice en The Voice Kids scoren nog altijd uitstekend en zijn inmiddels jaren op de buis.


Vorige artikel
Drie gezinnen beginnen het leven opnieuw..
Volgende artikel
Idols als vanouds

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...