TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Zou jij het aandurven om je huidige leven op te geven en alles achter laten? Drie Nederlandse gezinnen wel. Zij lieten huis en haard achter en vertrokken naar het zonnige Zuid-Amerika. Hun ervaringen worden op de voet gevolgd door een team van documentaire makers voor het nieuwe RTL programma Helemaal het Einde welke volgend jaar op de buis te zien zal zijn.

Nu moet er wel bij gezegd worden dat de drie families er niet helemaal alleen voor stonden. RTL geeft ieder gezin een lapje grond en een startkapitaal waarmee zij binnen een jaar een nieuw bestaan moeten opbouwen in Latijns-Amerika.

De omstandigheden van de drie gezinnen zijn vrijwel gelijk. De lappen grond grenzen dan ook aan elkaar. Het is echter niet de bedoeling dat het een gezellig theekransje wordt. De deelnemers moeten op eigen houtje het zien te maken in hun nieuwe thuisland.

De grote vraag is hoe het met de drie families gaat zodra ze het mijlpaal van een jaar uit Nederland hebben bereikt. Hebben ze heimwee naar hun vaderland? Is het gelukt om een nieuw leven op te bouwen? En tot slot, willen de families terug naar Nederland of blijven in Zuid-Amerika?


Vorige artikel
BNN-VARA gunt Alpaca met Sophie Hilbrand..
Volgende artikel
Muziekshow met Nick & Simon wilt maar ni..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...