TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Er komt toch een nieuw seizoen van de Alpacas. De spinoff van het populaire improvisatieprogramma De Llama's was vorig jaar voor het eerst op de buis te zien en wist relatief weinig kijkers te boeien. Met ongeveer een kwart miljoen kijkers per aflevering in het eerste seizoen viel het succes van het programma tegen.

BNN-VARA is echter nog niet bereid om de handdoek in de ring te gooien. Toch zullen er wel een aantal aanpassingen worden gemaakt aan het concept. In het eerste seizoen stonden alle schijnwerpers gericht op onbekend talent. Met de hulp van het publiek en presentatrice Sophie Hilbrand was het de taak aan deze anonieme sterren om te schitteren.

Het uitblijven van succes wordt mogelijk verweten aan het gebrek aan echte sterren. Daarom zal in het nieuwe seizoen ieder week, geheel in de stijl van De Lama's, een Bekende Nederlander uitgenodigd worden welke tevens zal meedoen met de sketches.

In totaal zijn er zeven nieuwe afleveringen van het programma ingekocht. De eerste aflevering is op 25 april te zien op NPO3. De opnames in het Posttheater kunnen echter nog worden bijgewoond. De eerste try-outs zijn echter al achter de rug.


Vorige artikel
Fabeltjeskrant komt terug
Volgende artikel
Drie gezinnen beginnen het leven opnieuw..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...