TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De populaire krimi Flikken Maastricht is alweer toe aan het elfde seizoen. In Rotterdam loopt het nog niet zo'n vaart. De laatste aflevering van het eerste seizoen van spin-off Flikken Rotterdam werd vorige week uitgezonden en was goed voor meer dan 1.3 miljoen kijkers. Het programma eindigde in de top 10 van de best bekeken programma's van de dag, aldus Stichting KijkOnderzoek.

Flikken Rotterdam moest het die dag onder andere opnemen tegen het NOS Achtuurjournaal en The Voice Kids. De Rotterdamse politiemannen en vrouwen deden het dus absoluut niet verkeerd en gezien het succes van Flikken Maastricht is de kans op een vervolgseizoen dan ook sterk aanwezig.

Over het hele seizoen is het aantal vaste kijkers van Flikken Rotterdam niet sterk ingezakt. De eerste aflevering werd door 1.7 miljoen mensen bekeken. Daarmee zijn dus slechts 400.000 kijkers afgehaakt over het tijdsbestek van één seizoen.

Bij aanvang werd Flikken Rotterdam overigens zeer koel ontvangen door de echte agenten uit Rotterdam. Zij waren aanvankelijk woedend over het opstarten van de serie. Bij het opnemen van de serie en het betrekken van de agenten bij de opnames waren er echter geen wrange gevoelens merkbaar.


Vorige artikel
Eerste aflevering It Takes Two met Chant..
Volgende artikel
RTL-programma The Raft wekt woede van St..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...