TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Gordon is even weggeweest van de TV na zijn botte uitspraken als jurylid van Holland's Got Talent. De Nederlandse popzanger is echter weer helemaal terug. Samen met Chantal Janzen presenteert hij nu het zangprogramma It Takes Two en de eerste aflevering is goed in de smaak gevallen bij het Nederlandse publiek.

Bij deze zangcompetitie zijn geen aankomende talenten deelnemers, maar bekende Nederlanders. Echter, om het spannend te maken, gaat het niet om BN'ers die bekend staan om hun zangkwaliteiten. Zij zijn dus net zo goed een amateur als de gewone Nederlanders die zich hebben ingeschreven voor Holland's Got Talent.

Een voordeel is dat de BN'ers zich geen zorgen hoeven te maken over de hoon van Gordon. De zanger is geen jurylid en vangt de deelnemers backstage op. Gordon's rol is dan ook meer dat van een supporter en aanmoediger dan een criticus. Het Nederlandse popidool heeft aangegeven dat hij, vergeleken met zijn vorige programma's, minder hard zal zijn. Toch zal hij wel de waarheid spreken.

Voor de eerste aflevering van It Takes Two gingen maar liefst 1,6 miljoen mensen voor de buis zitten. Andere programma's die rond hetzelfde tijdstip, de zaterdagavond, goede kijkcijfers behaalden, waren De Kwis en Alles mag. Het NOS Achtuurjournaal en de Studio Sport Eredivisie bleven de lijst met meeste kijkcijfers op de zaterdagavond aanvoeren.


Vorige artikel
Omroep MAX ontvangt boete vanwege Heel H..
Volgende artikel
Laatste aflevering Flikken Rotterdam tre..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...