TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Ben je een trouw volger van RTL Late Night, hét praatprogramma van Nederland voor in de late uurtjes op de avond? Je zult dan inmiddels ook aardig gewend geraakt zijn aan de presentator die de show op de kaart heeft gezet. Voormalig Studio Sport presentator Humberto Tan laat met het programma zien dat hij een multi-talent is en veel in zijn mars heeft.

Omdat zoveel Nederlandse televisiekijkers verzot zijn op RTL Late Night zal het programma dit jaar ook in de maand juli te zien zijn. Het programma zal in die tijd echter niet door Humberto Tan worden gepresenteerd. Zowel Tan als Luuk Ikink, wie verantwoordelijk is voor de headlines, hebben namelijk die maand vrij gekregen.

In de maand juli zal de presentatie van RTL Late Night in handen komen te vallen van Peter van der Vorst. Er is ook een vervanger geregeld voor Ikink. Standup-comedian Jan Jaap van der Wal zal deze taak overnemen en als sidekick van Van der Vorst fungeren.

Het is niet de eerste keer dat Van der Vorst regie heeft over een talkshow. Meer dan tien jaar geleden was Van der Vorst de vaste presentator van de talkshow Pulse. Hij nam toen het stokje over van Reinout Oerlemans. Het is nog niet bekend of de format en de inhoud van RTL Late Night door de afwezigheid van Tan zal veranderen.


Vorige artikel
Winnaar Wie is de Mol 2016 bekend
Volgende artikel
Omroep MAX ontvangt boete vanwege Heel H..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...