TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het was weer een bijzondere rit maar de zestiende editie van het populaire televisieprogramma “Wie is de Mol?” is tot een einde gekomen. Ook dit jaar werd de finale van het spelprogramma goed bekeken, ondanks het feit dat het voor veel fans op het einde vrij duidelijk was wie de mol was.

Alhoewel de deelnemers zich ook in de finale uitzending op de altijd zonnige Dominicaanse Republiek bevonden, stonden honderden die-hard fans, die zichzelf “molloten” noemen, buiten in de kou in het Amsterdamse Vondelpark. Op het plein voor het VondelCS werden grote schermen opgehangen zodat de menigte de finale onder een gemoedelijke sfeer live kon volgen.

“Wie is de Mol?” 2016 werd gewonnen door de BNN-presentator Tim Hofman. In de finale nam Hofman het op tegen 3FM-diskjockey Annemieke Schollaardt. Hofman sleept met de winst een prijzenpot van 13.020 euro in de wacht. Klaas van Kruistum, werkzaam als presentator voor de KRO-NCRV, was dit jaar de mol. In de Twitterstorm die ontstond naar aanleiding van de laatste uitzending werd echter getweet dat de presentator te makkelijk te herkennen was als de saboteur van de groep.

AVROTROS kijkt ook dit jaar terug op een geslaagd seizoen. “Wie is de Mol?” bleef ook dit jaar gemiddeld meer dan 2 miljoen kijkers per aflevering trekken. Desondanks kreeg het programma dit jaar wel meer concurrentie van andere shows op de zaterdagavond. Er is echter een schare trouwe Mol fans die ervoor zorgen dat het format nog steeds actueel is.


Vorige artikel
Gezond eten voor meneer Spaghetti
Volgende artikel
Peter van der Vorst vervangt Humberto Ta..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...