TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Meneer Spaghetti is enorm afgevallen! De mollige kapper ‘Alberto’ uit de bekende Vlaamse serie Samson en Gert is bijna onherkenbaar nadat hij maar liefst veertig kilo is afgevallen in de afgelopen negen maanden. Meneer Spaghetti, in het echte leven bekend als acteur en zanger Koen Crucke, deelt kiekjes van zijn nieuwe uiterlijk op zijn instagramaccount ‘koenenco’.

De 64-jarige Koen Crucke schreef eerder een boek over afvallen: ’33 kilo later’. Hij wist toen echter zijn nieuwe gewicht niet vast te houden. In het jaar 2000 woog hij nog een keurige 79 kilo, maar in de loop der jaren kwam hij weer tientallen kilo’s aan. Tot hij negen maanden geleden, toen hij 113 kilo woog, nogmaals besloot de strijd met de overtollige kilo’s aan te gaan. Nu weeg Koen 72 kilo, en daar is hij tevreden mee. De uitdaging nu is om op een gezond gewicht te blijven.

‘Samson en Gert’ is nog steeds te zien in het theater, en ook meneer Spaghetti (‘het is Albertooo!’) doet daar nog aan mee. Om daar nog wel een herkend te worden, draagt Crucke een valse buik. Dat kan ook niet anders: zijn karakter houdt nogal van koekjes en chocolade…


Vorige artikel
KRO-NCRV tevreden met kijkcijfers van ta..
Volgende artikel
Winnaar Wie is de Mol 2016 bekend

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...