TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Vrijdag 26 februari luidt het einde in van het eerste seizoen van Jinek, de nieuwe talkshow waarin een hoofdrol is weggelegd voor Eva Jinek. De bazen van KRO-NCRV kijken terug naar een succesvolle start. Met een gemiddeld aantal van 771.000 kijkers blijkt het programma een succes te zijn en de verwachtingen te overstijgen.

De doelstelling van de KRO-NCR is om met Jinek een interessant praatprogramma uit te zenden welke dagelijks op de televisie te zien is. Taco Rijssemus, de media directeur van de publieke zender, geeft aan dat het concept van te voren goed uitgedacht was en alsnog boven zich zelf uit weet te stijgen.

Het praatprogramma is vooral populair bij jongere kijkers. De laatste leeftijdgroep is vaak een lastige doelgroep voor talkshows. Eva Jinek weet echter ook deze doelgroep te boeien en dat is een uitzonderlijk talent. Rijssemus verwacht dan ook dat de presentatrice een gouden toekomst te wachten staat en dat het goed mogelijk is dat er een nieuw seizoen ingekocht zal worden.

In de laatste aflevering van het seizoen kwamen onder andere Sanne Wallis de Vries, Teun van de Keuken en Gerard Joling over de vloer. Talkshow Jinek heeft nu tijdelijk plaatsgemaakt voor het praatprogramma van Jeroen Pauw, Pauw.


Vorige artikel
VPRO kondigt vijfde seizoen "Zondag met ..
Volgende artikel
Gezond eten voor meneer Spaghetti

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...