TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Liefhebbers van de satirische TV-show “Zondag met Lubach” hebben geluk. De VPRO heeft bekend gemaakt dat zij een nieuw seizoen hebben aangevraagd bij Human Factor, de producent van het programma.

“Zondag met Lubach” brak verleden jaar door nadat het programma veel aandacht kreeg op Twitter. In het wekelijkse bulletin neemt de presentator, Arjen Lubach, geheel op zijn eigen, ludieke, wijze het laatste nieuws door. Dit gebeurt volgens vele recensenten op een leuke en interessante manier waardoor het programma getrakteerd wordt op een groot aantal positieve reviews.

De samenstelling van “Zondag met Lubach” blijft volgens Lubach hetzelfde. Dit houdt in dat Steye van Dam en Tex de Wit in het volgende seizoen opnieuw te zien zij als verslaggevers. Ook Janine Abbring blijft aan als eindredactrice van de populaire TV-show.

De filmpjes waarin de spot wordt gedreven met spraakmakende gebeurtenissen zullen ook een belangrijk onderdeel blijven van het programma. Deze videofragmenten zijn niet alleen in Nederland veelbesproken, maar hebben via het internet zich ook een weg naar het buitenland gevonden. Voorbeelden van sketches die internationaal zijn gegaan, zijn onder andere Schlampen Barbie en het reclamespotje waarin Nederland vluchtelingen oproept om naar Denemarken te gaan.


Vorige artikel
"De Mobiel van", bekend van Linda.tv, ..
Volgende artikel
KRO-NCRV tevreden met kijkcijfers van ta..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...