TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Goed nieuws voor de liefhebbers van de show “De Mobiel van”. Vanaf 17 maart zal het programma van Linda.tv ook te zien zijn op de breedbeeld televisie. Het programma is tot nu toe enkel te bezichtigen op de website van Linda magazine, in de speciale Linda.tv sectie.

In “De Mobiel van” staat, zoals de naam al aangeeft, de mobiele telefoon centraal. Het concept van “De Mobiel van” is vergelijkbaar met andere programma's waarbij gasten worden uitgenodigd voor een interview met een opvallend verschil: het interview bij “De Mobiel van” vindt plaats via de mobiele telefoon.

Hoe gaat dit precies in zijn werk? De presentatrice van het programma, Antoinnette Scheulderman, ondervraagt de deelnemers, bekende Nederlanders als Bridget Maasland en Irene Moors, op een ongebruikelijke manier. De gasten krijgen geen microfoon in hun gezicht gedrukt, maar worden geinterviewd aan de hand van hun contactlijst, fotogalerij, SMS inbox en agenda op hun mobiele telefoon.

Carter Duong, de zendermanager van Net 5, geeft aan dat het unieke concept van “De Mobiel van” voor bijzondere gesprekken zorgt. Gezien de persoonlijke sfeer is het ook makkelijker voor de kijkers om een verbintenis te voelen met de gasten. Jildou van der Bijl, de algemeen hoofdredacteur van Linda magazine, geeft aan ook tevreden te zijn met de overstap van het programma van Linda.tv naar reguliere televisie.


Vorige artikel
NPO brengt opnieuw Britse natuurseries o..
Volgende artikel
VPRO kondigt vijfde seizoen "Zondag met ..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...