TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Ben jij een liefhebbers van natuurseries en schakel je regelmatig over naar Animal Planet? Tegenwoordig kun je natuurseries ook op de publieke omroep bekijken. De Nederlandse Publieke Omroep heeft eerder al twee series van de Britse zender BBC overgenomen. Het gaat hierbij om Planet Earth en Frozen Planet. Het zal echter niet bij deze twee series blijven.

De komende drie jaar kunnen we verschillende natuurseries van de BBC verwachten op de publieke zenders. De EO en de NTR zullen onder andere Natural Worlds, Attenborough and the Giant Dinosaur, Wild New Zealand en Planet Earth gaan uitzenden.

De natuurdocumentaires van Britse makelij staan bekend om hun hoge kwaliteit en worden over de hele wereld waar BBC bereikbaar is, bekeken. De directeur van de Nederlandse Publieke Omroep, Frans Klein, is dan ook verheugd om te mogen aankondigen dat het Nederlandse publiek de series ook op hun eigen publieke zenders kunnen bewonderen.

Planet Earth en Frozen Planet waren voorheen een groot succes op de Nederlandse publieke omroep. Iedere aflevering wist minimaal een miljoen en vaak meer kijkers te trekken. Naar verwachting zullen de natuurdocumentaires die de komende jaren in het verschiet staan eveneens een succes en bovendien educatief zijn.


Vorige artikel
NOS aangeklaagd door drugsbaas vanwege g..
Volgende artikel
"De Mobiel van", bekend van Linda.tv, ..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...